TAROT I GLEDANJE U ŠOLJU

Čitanje iz tarot karti

TAROT

 
 
Dugogodišnjim dgovaranjem na svakodnevna pitanja klijenata, uvidela sam da iza svake priče, postoji još nešto. Obrasci uzroka i posledica su se jasno formirali u mom umu, te je cela ta slika ljudskog postojanja, tražila da se izrazi u nekom novom obliku, novoj formi, koja bi dala odgovor na celokupni život pojedinca. Tako nastaje:

- KARMIČKO OTVARANJE

Ono odgovara na pitanja naše misije, razloga postojanja nas, kao pojedinca, na ovom svetu, u ovom životu. Tu se dobijaju odgovori na večna pitanja ZAŠTO su nam se desile situacije koje smo morali preživeti. ZAŠTO se drugi odnose prema nama na način na koji to rade? Kakvi smo mi u odnosima sa drugima? Zašto ne živimo svoj pun potencijal? Gde smo sebe sputali? Kako se vratiti na taj put, gde živimo svoju svrhu na najbolji mogući način? Koji je naš doprinos Životu, kao celini? Zajednici? Čovečanstvu? Karmičko otvaranje daje onu dubinu otkrivanja najtananijih delova nas samih. Ono podstiče na razmišljanje o našoj ulozi u sopstvenom životu, kao i našem mestu pod Nebom! U sklopu ovog otvaranja, dobijate i odgovore na lična pitanja, koja Vas interesuju.

- VELIKO OTVARANJE

Ovde otvaramo nekoliko oblasti Vašeg života. Dakle, svi odgovori koji Vas interesuju, a koji mogu, ali i ne moraju biti vremenski ograničeni. Dakle, Veliko otvaranje odgovara na Vaše kratkoročne i dugoročne planove na svim poljima.

Zakažite

Tarot i Gledanje u šolju

Jedno pitanje

 

Odgovara na jednu oblast. Bilo da se radi o poslovnim prilikama, važnim dešavanjima, selidbi, promeni mesta stanovanja.. Ovde spadaju i pitanja ljubavnog karaktera, uz napomenu, ako se radi o jednom partneru. Ukoliko je umešano više osoba u ljubavno otvaranje, to spada u domen Velikog otvaranja

Cenovnik:

-Jedno pitanje 30€ -Veliko otvaranje 60€ -Karmičko otvaranje 120€ -Gledanje u šolju + Veliko otvaranje 70€

MARIJA

Kontakt

Otvaranje tarota

Ukoliko želite otvaranje tarota ili gledanje u šolju molimo Vas odaberite koji paket želite i izvršite plaćanje.

Kupi :

Naruči otvaranje

DIVINE WORD

Pišite mi

Ukoliko imate dodatnih pitanja, javite mi se.

AllEscort